dimecres, 28 d’octubre del 2009

CONFITURA DE CODONY FET A LA PANIFICADORA




M'han regalat uns 5 Kg. de codonys. Per internet he vist varies receptes, de totes he aprofitat les idees més bones.
-Ben rentats amb un fregall, els he tallat he tret els cors i les parts dolentes, no els he pelat.
-Els he fet bullir una hora fins que han quedat tous.
-Ben escorreguts i triturats ja estan a punt per posar-los a la panificadora, al programa de melmelada.
-1,250 de codony
-1 Kg. de sucre
-una mica de canyella en pols
-suc de mitja llimona
El programa de melmelada dura 1h. 20 m. com que he vist que no tenia el color daurat he tornat a coure una altra hora.
La ventatja que té fer-ho a la panificadora és que no he de remenar gens i no s'enganxa, mentres tant puc fer altres coses.
A la nevera és conserva molt bé, però no durará gaire per que entre el que ens mangem i el el que regalo aviat desapareixerà.
Gràcies a tots els blogs de cuina per el servei i les idees que donen.
Amb aquesta recepta intento ajudar i donar idees a les persones que em visiten.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada