divendres, 13 de novembre del 2009

GALLINES I 34 OUS






A finals d'agost vem comprar tres gallines per poder menjar els ous completament naturals, sols mengen blat de moro verdura i fruita, son molt maques, viuen a l'aire lliure, però tenen un galliner fet d'obra per aixoplugar-se, hi tenen la menjadora, l'aigüa, un pal per dormir i una caixeta amb palla per posar els ous, tot perfecte.
Sabeu on dormen? a sobre la tela metàlica que separa la nostra parcel.la amb la dels veïns d'uns dos metres d'alçada, a l'aire lliure, no he fet la foto per por que caiguin.
Durant el mes de setembre no van posar ous, eren joves i s'havien d'acostumar al nou lloc.
El mes d'octubre quasi cada dia miravem la caixa amb palla que els haviem preparat i tampoc n'hi havien, que estrany oi?
A principis de novembre tampoc posaven ous ja començava a pensar que les gallines eren tontes i gandules, no em desesperava perque si no posen ous servirien per fer el caldo de Nadal.
La setmana passada netejant tots els racons del jardí, al fons de tot, entre l'escala i la tela metàlica vaig trobar 34 ous, em vaig quedar alucinada en veurel's.
Dingú va dir a les gallines que havien de posar els ous a la caixa que tenien preparada amb palla, els van posar al lloc que amb elles els hi va agradar.
Conclusió: que facin el que vulguin
Ara en posen 2 o 3 cada dia al mateix lloc.



2 comentaris:

  1. Anònim13/11/09

    Això si que és menjar natural!!!
    I super frescos!!!
    Han de estar bonísims!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  2. Han d'estar de "toma pan y moja". Quina gràcia, les gallines ja tenien el seu lloc!.
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina